“ Η alfa-projects είναι μια ελληνική εταιρία με επιτυχημένη πορεία και παρουσία 30 χρόνων στο χώρο των κατασκευών. ”

Η δουλειά μας δεν αποτελεί τυχαία επιλογή, αλλά την επιλέξαμε γιατί μας ικανοποιεί να ομορφαίνουμε τους χώρους και εσείς να μπορείτε να τους χαρείτε με την οικογένεια σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελείται από επαγγελματίες πιστοποιημένους τεχνίτες, καταξιωμένους στο χώρο τον οικοδομικών εργασιών και έχουν επιλεγεί από την εταιρεία μας έπειτα από έλεγχο για την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουν.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και έκδοση αδειών, την κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων, την ανακαίνιση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων όπως επίσης και την ολοκληρωμένη παράδοση ενός έργου.

Οι προσφορές μας διαμορφώνονται κατόπιν συζητήσεως με τους πελάτες για τις εργασίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και τους υποβάλλουμε προτάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν. Επίσης δεσμευόμαστε για το χρόνο παράδοσης.

Η alfa-projects είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις σύγχρονες απαιτήσεις του κατασκευαστικού κλάδου.