“ Η alfa-projects αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση, επισκευή που απαιτείται ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου. ”

Με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, προτείνουμε και υλοποιούμε τις λύσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις ενός έργου δίνοντας βάση στην αρμονία και την αισθητική δημιουργία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Με την πολυετή εμπειρία μας και έχοντας πολλά έργα στο ενεργητικό μας είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες απαιτήσεις που χρειάζεται μια ανακαίνιση μια επισκευή μια αναπαλαίωση και να ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ζούμε σε μια εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση & αναπαλαίωση του σπιτιού του. Η οποία μπορεί να αφορά είτε ολόκληρο το οίκημα είτε κάποιους επιμέρους χώρους που χρειάζονται ανακαίνιση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος στην ανακαίνιση της οικίας του. Ένας από τους σημαντικότερους είναι η παλαιότητα του ακινήτου & κατ΄επέκταση τα προβλήματα στη λειτουργία του.

Τα παλιά σπίτια συνήθως εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές & ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τους, διαβρώσεις σε σοβάδες & τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς & πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή & αντικατάσταση. Μην ξεχνάμε & την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, καθώς τα παλιά σπίτια καταναλώνουν πιο πολύ ενέργεια για την θέρμανση & την ψύξη τους, με αποτέλεσμα να ξοδεύει κανείς πολλά περισσότερα χρήματα απ΄ ότι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση με σύγχρονες προδιαγραφές.

Η παλαιότητα δεν είναι ο μόνος λόγος για να αποφασίσει κανείς την ανακαίνιση του σπιτιού του. Διακοσμητικά υλικά, νέοι χρωματισμοί, ψευδοροφές & κρυφοί φωτισμοί είναι κάποιες από τις πολλές διακοσμητικές επεμβάσεις για να ανανεώσει κάποιος τον χώρο του.